حمله هوایی دوباره آمریکا به یمن البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات شیخ نعیم قاسم: محور مقاومت مدیون ایران است/ هدف دشمن تسلط بر خاورمیانه است «نوری اصلان»، نماینده حزب اپوزیسیون جمهوری‌خواه خلق ترکیه، به عنوان جانشین «امام اوغلو» منصوب شد پوتین معاهده روسیه و ایران را به پارلمان ارائه کرد در نامه‌ای به شورای امنیت؛ ایران حضور القاعده در خاک خود را قویاً رد کرد آتلانتیک پیام‌های چت گروهی کابینه ترامپ را افشا کرد + جزئیات  اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت

درخواست رژیم صهیونیستی از آمریکا درباره عربستان و مصر

مقام‌های رژیم صهیونیستی از همتایانشان در دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند از انتقادهای شدید از عربستان سعودی و مصر پرهیز کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 03
کد خبر: ۱۰۰۶۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقام‌های رژیم صهیونیستی به همتایان آمریکایی خود گفته‌اند انتقادهای سنگین واشنگتن از عربستان سعودی و مصر می‌تواند این دو کشور را به چرخش به سمت ایران، چین یا روسیه سوق دهد.

 

روزنامه تایمز اسرائیل به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد تل‌آویو نگران است که انتقادهای سنگین آمریکا از عربستان سعودی و مصر ممکن است دو کشور را به چرخش به سمت ایران، چین یا روسیه سوق دهد.

 

دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده قصد دارد حقوق بشر را در کانون سیاست‌هایش در قبال کشورهایی مانند مصر و عربستان سعودی قرار دهد.

 

تایمزاسرائیل می‌گوید این سیاست باعث ایجاد نگرانی در تل‌آویو شده که معتقد است این روش می‌تواند به منزوی شدن «محمد بن‌سلمان»، ولیعهد عربستان سعودی و «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر شود و آنها را به سمت جستجوی منابع حمایتی دیگری سوق دهد.

 

منابع مورد استناد روزنامه صهیونیستی گفته این نگرانی‌ها چندین بار از کانال‌های مختلف به اطلاع مقام‌های دولت جو بایدن در واشنگتن رسیده است.

 

با این وجود، این مسئله در دیدار اخیر «جو بایدن» و «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که هفته گذشته در کاخ سفید برگزار شد مطرح نشده است.

 

یکی از این منابع از اینکه دولت بایدن علی‌رغم لفاظی‌هایش در خصوص تلاش برای ترویج حقوق بشر تا کنون روابطش با عربستان و مصر را حفظ کرده ابراز خشنودی کرده است.

 

روابط پنهانی عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی در ماه‌های گذشته بارها به رسانه‌ها درز کرده است و دو طرف در تلاش هستند این روابط را همانند برخی از دیگر کشورهای عربی علنی کنند.

 

دولت جو بایدن تا کنون تنها به انتقادهای لفظی از کارنامه عربستان سعودی در زمینه حقوق بشر بسنده کرده و اقدامی علیه ریاض صورت نداده است. دولت بایدن چندی پیش گزارشی را درباره نقش حکومت ریاض در قتل «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سعودی منتشر کرد اما در برابر درخواست‌ها برای تحریم مقام‌های بلندپایه حکومت عربستان سعودی سکوت اختیار کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار